Bestellen? Bel of email ons, of kom langs

Kamerplanten

In onze winkel hebben we een keuze uit de meest gangbare mooie planten. Uiteraard kunt U andere soorten bestellen, waarbij wij zullen proberen die voor u te vinden. De kwaliteit van de plant staat voorop. Wij bieden voor elk budget wat wils. Grote planten, kleinere maar ook hele kleintjes kunt u bij ons vinden.

Dracena

Een sterke plant, ook wel drakenbloedboom genoemd. Deze kan tegen een stootje, heeft weinig water nodig en kan op donkere plaatsen staan. Zeer geschikt als werkplekplant.

22,50

Strelitzia Nicolai 

Een stoere mooie decoratieve plant die graag in de zon staat. De plant heeft mooie grote vederachtige bladeren die soms gehavend zijn. 

35,00 (100cm) 
50,00 (130cm)

Zilvervaren

De "Phlebodium Blue Star" is een zeer in het oog springende varen die karakter geeft aan je interieur. Deze plant is sterk, heeft 1 keer per week water nodig en is luchtzuiverend.

12,50

Kentia Palm

De Kentia palm (Howea forsteriana) is een ideale plant voor in huis. Hij kan op veel plekken gezet worden en is gemakkelijk om te verzorgen. Met zijn sierlijke blad verfraait hij uw kamer. Deze plant is luchtzuiverend.

37,50

Yucca

De "Palmlelie" slaat water op in zijn stam, waardoor hij weinig water nodig heeft. Hij wil graag op een lichte plaats staan. Door de sprietige grote bladeren is hij zeer decoratief.

20,00

Clusia

De clusia heeft mooie leerachtige bladeren. De plant vormt luchtwortels. Deze prachtige stoere plant kan zowel op een schaduwrijke als zonnige lichte plek prima leven. Hij kan heel groot worden, maar let erop dat de wortels niet in het water staan. Liever te weinig water dan teveel.

29,50

Calathea

De Calatheafamilie bestaat uit veel soorten. Ze hebben mooie "getekende" bladeren die zich 's avonds sluiten. Daardoor worden ze ook wel Living Plants genoemd. Zet de plant niet op de tocht maar op een schaduwrijke plek. De plant wordt blij als je haar 1 keer per week sproeit.

22,50

Spatiphylum

De lepelplant heeft langwerpige bloemen en bladeren. De plant is niet veeleisend en wil graag in de schaduw staan. De plant heeft luchtzuiverende kwaliteiten.

7,50

Philodendron Xanadu

Trendy kamerplant die uw ruimte mooi vult. De aarde moet steeds een beetje vochtig zijn. Zet de plant iets verder van het raam. Hij doet 't goed bij weinig licht.

25,00

Ficus Lyrata ( 70cm)

De vioolbladplant heeft mooie dikke bladeren. De plant blijft slank en kan heel hoog worden. Zet de plant op een lichte plaats maar niet direct in de zon.

15,00

Aloe Vera

De Aloe Vera is vooral bekend om de genezende werking van haar sappen. De dikke bladeren slaan de sappen op. De plant wil graag in de zon staan en 1 keer per 2 weken water is genoeg.

7,50

Cissus

Deze klimplant staat/hangt het liefst op een indirect zonnige plaats. De aarde moet steeds lichtvochtig blijven. De plant vindt een sproeibeurt ook heel fijn.

22,50

Monstera

De Gatenplant wil graag op een lichte plaats, maar in de schaduw mag ook. 1 keer per week water, tenzij de aarde nog heel nat is.

22,50

Calathea met groot blad

De Calatheafamilie bestaat uit veel soorten. Ze hebben mooie "getekende" bladeren die zich 's-avonds sluiten. Daardoor worden ze ook wel Living Plants genoemd. Zet de plant niet op de tocht maar op een schaduwrijke plek. De plant wordt blij als je haar 1 keer per week sproeit.

22,50

Schefflera

Een mooie sierlijke kamerplant die van een licht plaats houdt. Niet direct in de zon plaatsen. In de zomer wil de plant lichtvochtig zijn, maar in de winter is iets droge grond prima. De plant wordt door zijn decoratieve bladeren ook wel Vingersboom genoemd

7,50

Gratis advies

Wij willen alleen tevreden klanten, dus geven graag advies over de plant die u wilt gaan kopen. De plek waar de plant komt is net zo belangrijk als het uiterlijk. Ons advies is dan ook... zoek eerst de plek en daarna de plant.

Lees meer over onze plantenservice